onsdag 16 april 2014

Utflykt

Vi har varit på utflykt idag. Vi gick ner till vägen och bort till skidanläggningen en bit bort för att ta skidbussen in till Åre. Väl där åkte vi kabinbanan upp på Åreskutan, tittade på utsikten och bestämde oss för att kön till restaurangen var för lång för att äta lunch där. Vi åkte ner igen och tog bergbanan till Fjällgården och tittade på det lilla Åremuseet. Vi hade tänkt äta lunch där, men menyn såg tråkig ut så vi åkte ner till torget igen eftersom det fanns fler restauranger att välja på där.

Vi fick med oss en inköpslista till ICA plus att vi shoppade lite annat smått och gott. Vikingen köpte en multimeter (ja, det är väl vad alla behöver på semestern?) och jag köpte snödamasker och en ny lite mörkare foundation.

Planen var att vi skulle bada på Holiday Club också, men det blev rätt mycket annat så vi ändrade oss och åkte hem istället. Efter en eftermiddagslur är det nu snart dags för middag. Det har blivit hyfsat mycket promenerande upp och ner och hit och dit idag, så jag är faktiskt en liten aning mör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar