tisdag 6 november 2012

Vad borde vi diskutera?

Det känns som att vi är väldigt överens på många sätt. Nästan lite så att jag undrar om det verkligen är så, eller om vi bara har missat att diskutera. Nu sitter jag här och undrar om vi har förberett oss nog för det här. Vad borde vi egentligen ha pratat ihop oss om innan vi flyttar ihop?

Pengar?
Hushållsarbete?
Matvanor?
Möblering?
Läggdags?

Och förstås de stora och viktiga frågorna: TV, telefoni och bredband.

2 kommentarer:

  1. Det viktiga är väl en öppen och dubbelriktad kommunikation om behov, irritationsmoment och oro. Bygger man upp en ovana av att inte prata om vissa saker, så är det där man får de stora problemen. Det är viktigt i alla relationer, men flyttar man ihop så är det än mer som behöver utredas.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar dina prioriteringar; strunt i allt det där som brukar få folk att vilja be varandra att dra åt h*e, så länge bredbandet funkar så ordnar sig allt! :-)

    Åas kan vi säkert, om vi anstränger oss, hålla dig så busy i ditt fina nya kontor att matvanor, möblering och hushållsarbete känns helt irrelevant när du drullar in vid ditt nya läggdags med en bunt övertidspengar i tassen. Om det kniper får du väl köra mobergmodellen, så den viktigaste personen i ditt liv inte är Vikingen utan Piotr, eller vad nu Agnieszkas stockholmska motsvarighet kan heta. Gaah, nej!

    SvaraRadera