måndag 26 november 2012

Konst

Ibland undrar jag när jag ska bli vuxen och börja köpa konst. För visst borde jag vid min ålder ha riktiga tavlor på väggarna, inte gamla skolplanscher och tryck från IKEA som jag köpte mest för ramarnas skull? Kanske kunde man lägga till någon liten skulptur eller avancerad glasvas också?

Å andra sidan gillar jag verkligen min näringslära-plansch från Andra Varvet. Jag tycker att den passar finfint i nästan vilket kök som helst.

1 kommentar:

  1. Äh, jag gillar din plansch, den är jättefin, och som du säger, superb i ett kök! Dessutom kan du vänta minst ett år med att sätta upp tavlor, enligt Tant Marias Personliga Erfarenhet.

    Eller så kan du börja samla Inredning redan nu. I "Hustoppen"-programmet jag såg igår hade de matchat en nyans i mattan, vaserna, skulpturen, armaturen och tavlan. Mycket chict, de fick full poäng av juryn och galopperade upp i ledningen, trots att de massakrerat en hel gata i med ett gigantiskt vitt frigolitblock till hus. Ja, jag är drygt stockkonservativ i vissa frågor, men för sig själv var det ett rätt coolt hus.

    SvaraRadera