lördag 2 augusti 2014

Packar upp och fixar

Vi anlände till Visby igår, slog upp tältet och packade upp det mesta. Vikingen är med och arrangerar tältlägret så han är hyfsat upptagen och jag packar upp och fixar och donar runt de av hans saker som han ännu inte har hunnit packa upp och få på plats. 

I morse steg han upp klockan sju eftersom han skulle sköta incheckning från nio. Jag hade tänkt somna om, men det visade sig att Vikingens vikingakaftan hade blivit kvar hemma. Han har i och för sig med sig en kjortel och ett par hosor i tolvhundratalsstil, men då var det ju det där med brokorna som han skulle ha lagat. Kallingarna syns nämligen lite mellan hos-benen och då är det snyggare att ha medeltidskalsonger, brokor. Jag lagade båda paren som hade spruckit i grensömmen, så nu är det gjort. 

Tältlägrets toaletter är en brokig skara av olika bajamajor och byggplatstoaletter. De senare är mycket bra, stora och rymliga och vita inuti. De har också ett trappsteg upp till dörren och följdaktligen också en liten varningsskylt när man ska ut. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar