lördag 1 oktober 2016

Vad är klockan egentligen?

I morse när Vikingens klocka ringde så blev jag väldigt överraskad. Han hade satt den på sex, och vi kom i säng runt midnatt, men jag hade ändå räknat med att vakna löjligt tidigt av mig själv. Tidsskillnaden är sex timmar, och jag är väldigt kvällstrött och något litet morgonpigg.

Han åkte till sista konferensdagen vid halv nio. Jag kurade ihop mig i sängen med en ljudbok och trodde att jag skulle somna om, men det gjorde jag inte. Halv elva plockade jag ihop prylarna, lämnade in nycklarna och åkte till närmsta snabbköp. Det jag behövde var snabbkaffe och bindor, men jag blev kvar rätt länge, tittade på allt och köpte snackpacks med ost och morötter, muslibars och ett mixpack cider i olika varianter.

Sedan åkte jag till Barnes and Noble och tittade på böcker. Där lyckades jag dock låta bli att handla något annat än lunch.

När Vikingen var klar tog vi en promenad i Nashua och sedan styrde vi kosan mot West Springfield. Det var lite köigt på vägen, men det rullade hela tiden och det får man väl säga är bra för en fredag.

Väl framme regnade det och vi var trötta så vi valde att äta på den närmaste restaurangen som serverade japanskt. Nu ligger vi och tittar på tv med balkongdörren öppen för att få ner temperaturen lite. Vi ska väl stänga snart, vägen utanför låter rätt mycket. Vi ska nog sova snart också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar